Donateur

De aanleg en het onderhoud van de mountainbikeroutes in het Twiske, NoorderIJplas en de pumptrack in Landsmeer is uitgevoerd en gefinancierd door stichting Twiske Mountainbike Routes. In 2023 gaat stichting Twiske Mountainbike Routes een samenwerking aan met de vereniging MTB-Noordwest. Hierdoor versterken wij onze positie en waarborgen we het mountainbiken in het Twiske e.o. voor nu en in de toekomst.
Klik hier om lid/donateur te worden van MTB-Noordwest.

Waarom samengaan met MTB-Noordwest?

  1. MTB-Noordwest is met meer dan 2000 leden en donateurs de grootste mountainbikevereniging van Nederland. Als het om belangenbehartiging gaat maakt dat een heel groot verschil, vooral in vergelijking met een stichting bestaande uit slechts twee bestuursleden.
  2. MTB-Noordwest vertegenwoordigt, met ons er bij, nagenoeg alle mountainbikeroutes in Noord Holland. Hierdoor ontstaat een bundeling van kennis, mankracht alsmede een groot gezamenlijk netwerk.
  3. MTB-Noordwest is aangesloten bij de NTFU. De NTFU is de grootste landelijke wielerbond van Nederland en richt zich de laatste jaren o.a. nadrukkelijk op alle zaken rond het aanleggen en onderhouden van mountainbikeroutes. Het onderhoudsteam in het Twiske profiteert nu ook van de aanvullende vrijwilligersverzekering die MTB-Noordwest bij de NTFU heeft afgesloten. Als je lid wordt van MTB-Noordwest wordt je automatisch lid van de NTFU.
  4. In Noord Holland lopen we met MTB-Noordwest ver vooruit op de rest van Nederland. Nagenoeg alle mtb-routes in onze provincie worden vertegenwoordigd door MTB-Noordwest waardoor de bekende fabeltastiese sticker feitelijk kan worden gezien als jouw (vrijwillige) vignet voor alle mtb-routes in Noord Holland. Eén partij waar je lid/donateur van wordt die alle onderhoudsteams financieel ondersteunt is velen malen beter dan dat ieder onderhoudsteam voor zich op zoek gaat naar donateurs.
  5. Leden en donateurs van MTB-Noordwest uit de regio Twiske Waterland krijgen een gratis TWMR bidon (zolang de voorraad strekt). L (=50 euro) en XL (=100 euro) donateurs uit de regio Twiske Waterland mogen een reclameplaat plaatsen op de trap. Je dient dan wel elk kalenderjaar L of XL donateur te worden, anders vervalt je plaats. De reclameplaat is 100×10 cm en bij voorkeur van trespa. Je kan zelf een plaat ontwerpen en laten vervaardigen of wij doen het voor je (extra éénmalige kosten).  Let op, elk verzoek loopt via ons en wordt door ons getoetst! Vragen via info@twmr.nl.

Uit de oude doos: de trap volop in beeld in het maandblad “Bike Freak” (2010)