Donateur

Vrijwilligers houden de tracks begaanbaar

Vrijwilligers houden de tracks begaanbaar

Beste dames en heren mountainbikers en cyclocrossers, in deze moderne en drukke tijden heeft niet iedereen tijd om naast gezin, werk en hobby (fietsen) actief mee te helpen bij het onderhoud. Dat begrijpen wij en is verder ook ok, maar besef dat er toch iemand zo gek moet zijn om jouw geliefde mountainbikeroute te onderhouden. Die gekken bestaan, ga zuinig en liefdevol met ze om en help ze door donateur te worden zodat ze niet met hun blote handen maar met goed gereedschap hun “werk” kunnen doen.

Ben je lid van de vereniging MTB-Twiske dan ben je automatisch donateur van stichting Twiske Mountainbike Routes want de vereniging doneert jaarlijks namens elk lid 10 euro aan de stichting voor het onderhoud.

Voor alle andere gebruikers van de routes in het Twiske en NoorderIJplas gebied bestaat de mogelijkheid om donateur te worden van de stichting Twiske Mountainbike Routes. Dat gaat heel eenvoudig, je stort (jaarlijks) een bedrag naar eigen keuze (minimaal 10 euro, dat wel…) op iban NL09 SNSB 0944 9636 17 ten name van stichting Twiske Mountainbike Routes. Wil je weten wat wij met je geld doen? Stuur dan een email naar info@twiskemountainbikeroutes.nl waarin je meedeelt dat je donateur geworden bent. Na elk boekjaar krijg je van ons een overzicht wat we o.a. met jouw bijdrage hebben gedaan.

Niet wachten of uitstellen, maar doen! Meer geld is beter onderhoud!