Winterstop onderhoud

De onderhoudssmurf gaat enkele maanden in revisie, kijken of ie zijn rug weer recht krijgt. Dat betekent dat er tot en met maart geen onderhoud meer wordt gedaan aan de routes. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk, denk aan omgewaaide bomen en gevaarlijke situatie (konijnengaten/verzakkingen/e.d.).

Belangrijk! Ik fiets in deze maanden zelf niet of nauwelijks op de routes, dus meld a.u.b. als er ergens toch echt iets aan onderhoud gedaan moet worden. Doe dat bijvoorbeeld via info@twmt.nl. Ohja, als er een dikke tak op de route ligt mag je ook zelf even stoppen en de tak opzij leggen.

Tenslotte graag jullie aandacht voor een aanpassing van de route op de Zanddijk. Het is nu mogelijk om de route op de Zanddijk stenen-vrij te rijden. Ter hoogte van de trap heb ik in de korte maar redelijk steile afdaling een spoor gemaakt waar de fietsers met angst voor stenen veilig naar beneden kunnen rollen. Helaas werd dit spoor ook gebruikt door de wannabe Bart Brentjens om de rockgarden te omzeilen en vol gas rechtsaf te duiken. Het spijt me voor alle wannabe’s, er liggen nu wat nieuwe, verse, stenen in de weg.

Dus graag jullie aandacht! Het routebord geeft aan dat je een keuze moet maken, blauw = linksaf = stenenvrij lekker laten rollen; zwart = rockgarden = ook lekker laten rollen, laat je voorvork zijn werk doen. Halverwege wisselen van spoor blauw naar spoor zwart wordt nu een beetje tricky, dus liever niet proberen.

Maak boven je keuze, blauw is makkelijk, zwart is lastiger.

Close-up van de nieuwe stenen, zij vormen de afscheiding tussen route blauw en zwart.