We zijn online!

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website (!), stichting MTB-Twiske.nl heeft een make-over ondergaan. De belangrijkste reden: een eind maken aan de verwarring tussen stichting en vereniging.

Marc hierover: “Het was geen gemakkelijke beslissing, MTB-Twiske is toch al 7 jaar min of meer mijn handelsmerk. Maar na het oprichten van de vereniging en mijn langzame terugtrekking uit de vereniging, die toch op een typisch “Marc-se” manier sneller is gegaan, bleek uiteindelijk dat een stichting en vereniging met dezelfde naam niet handig is.

De vereniging MTB-Twiske maakt ondertussen naam, o.a. door de goede prestaties bij de jeugdwedstrijden van de Rabotop Noord Holland en Amsterdamse Crosscompetitie. Marc: “In eerste instantie wilde ik ook het onderhoud onderbrengen bij de vereniging, maar dat gaat iets te snel. De vereniging zal eerst in de breedte verder moeten groeien en vooral (nog) meer vrijwilligers moeten vinden die mee willen helpen aan de activiteiten van de vereniging. Dus eindconclusie (voor dit moment), de stichting gaat door en grijpt de gelegenheid aan om zich te vernieuwen.”

Dat vernieuwen bestaan uit een nieuwe naam, een nieuw logo en deze nieuwe website, terwijl ook de doelstelling is aangepast. Op de website van MTB-Twiske vind je voortaan alleen berichten die betrekking hebben op de vereniging. Voor al het nieuws over aanleg en onderhoud zul je hier moeten zijn, bookmark dus de nieuwe url. De stichting blijft, in overleg met de vereniging, wel gebruik maken van de facebookpagina van MTB-Twiske.

Het nieuw emailadres voor alle zaken rond aanleg en onderhoud is info@twiskemountainbikeroutes.nl.
Stuur gerust een bericht, alle vragen en/of opmerkingen zijn welkom!