Watertappunt

Trouwe bezoekers aan het Twiske hebben al gemerkt dat er veel is veranderd bij boerderij de Marsen. Het is bijvoorbeeld niet meer mogelijk om het hoofdterrein op te lopen/fietsen. Daardoor is het toilet niet meer toegankelijk en dat was de enige plek in het Twiske waar je je bidon kon vullen met vers en veilig leidingwater.

Op verzoek van o.a. de hardlopers en mountain- bikers heeft de beheerder van de zorgboerderij een nieuw watertappunt aangelegd. Die vind je op het zogenaamde scharrelerf, dat is aan de rechterkant als je naar de boerderij fietst.

Hieronder nog twee foto’s om de lokatie wat beter aan te duiden. Laat je fiets wel buiten het hek staan, het is een scharrelerf en geen mtb-route. Wij zijn in ieder geval heel blij met deze actie van boerderij de Marsen en hebben graag een kleine financiële bijdrage gedaan om dit mogelijk te maken. En voor wie het nog niet weet, boerderij de Marsen heeft ook een eigen winkel met een ruim assortiment biologische of biologisch-dynamische producten. Denk aan broodbeleg, oliën, vruchtensap, peulvruchten, ontbijtgranen, koffie, thee, e.v.a. wekelijkse boodschappen, maar ook een ijsje of flesje biologische cola, lekker voor na een stevige training! Betalen kan met pin!