Route Zanddijk tijdelijk afgesloten, alternatief!

pleinvrees-cover
Zaterdag 2 september wordt er op de Zanddijk het evenement Pleinvrees georganiseerd. Het is de eerste keer dat Pleinvrees naar het Twiske komt en het is de bedoeling om er jaarlijks terug te keren. Het evenement lijkt op Welcome to the Future maar is toch weer helemaal anders. Bezoek hun website voor meer informatie en er zijn nog enkele kaarten, dus wat let je!

Het opbouwen begint op zaterdag 26 augustus en het afbreken duurt (ongeveer) tot donderdag 7 september. We zijn benieuwd hoe de Zanddijk wordt achter gelaten, maar als het net zo gaat als bij Welcome to the Future maken wij ons geen zorgen en zal het erg meevallen.

Wij wensen Pleinvrees veel succes en vooral droog en zonnig weer. Maak er een leuke dag van!

Een dringend verzoek, ga niet met je mountainbike tijdens het opbouwen en afbreken tussen de werklui door fietsen. Dat is niet alleen heel irritant maar ook gevaarlijk, er wordt gebruik gemaakt van zwaar materieel en er moet flink doorgewerkt worden. Een snel manoeuvrerende mountainbiker wordt dan makkelijk over het hoofd gezien.

Er zijn 2 alternatieven, namelijk de route het Smaal en de route NoorderIJplas. Weet je die niet te vinden, je kan hier een GPX-file downloaden.