QR code: NoorderIJplas

Je hebt de QR code gescand en staat nu bij het hek van het ruigtegebied NoorderIJplas, ook bekend als Coentunnelcircuit. In dit gebied hebben wij een gedoogroute voor de mtb uitgezet. Dus geen reguliere mtb-route, je deelt de paden met wandelaars, honden en koeien. Geef elkaar de ruimte, zeg hallo en pas je snelheid aan. Laten we met z’n allen genieten van dit bijzondere stukje Amsterdam.
Wil je meer weten over deze route(?), bezoek dan onze website.

Via deze pagina kan je feedback geven en vindt je informatie hoe je bij de andere mtb-routes komt. Tenslotte kan je via deze pagina ook een donatie doen voor het onderhoud. Je betaling gaat via Mollie en Ideal naar Stichting Twiske Mountainbike Routes.

Geef je feedback

Jouw mening is belangrijk voor ons. We horen het graag en nemen elke feedback serieus. Meld hier ook schade aan de route, omgevallen boom, etc. of zaken zoals agressieve loslopende honden, wandelaars/trailrunners/scooters/crossmotoren of ruiters op onze route. Vergeet niet op de "zend" button te klikken.
Geef je naam op
Voer je bericht in


Er zijn enkele fouten die moeten worden verholpen

Tenslotte vragen we jullie om een kleine donatie voor het onderhoud. Financieel is de stichting Twiske Mountainbike Routes volledig afhankelijk van donaties, jouw bijdrage helpt ons enorm. Bedankt!

Donatie € -