Paas Bunnyhop

Het oefenobject voor de bunnyhop staat al een tijdje bij de trap op de zanddijk en wat ik zo hoor en lees wordt er ook nog gebruik van gemaakt. Mooi! En met pasen in zicht hoor en lees ik over diverse initiatieven om een bunnyhop challence te houden. Leuk!

Enige discrepantie is er wel, bunnyhop verwijst naar het gehop van een konijn en pasen is toch vooral bekend omwille van de paashaas. Oplossing: beide zijn nodig, de snelheid en explosieve kracht van de paashaas en de hoppende beweging van het paaskonijn.

TWMR paas-challence:

Op zondag 4 april ben je van harte welkom om tussen 10 en 11 uur je bunnyhop te tonen. Alhoewel het geen wedstrijd is, stelt de stichting TWMR toch enkele prijzen beschikbaar.

Hieronder een foto van de prijzen, brons als je over 30 cm hopt, zilver als je over 40 cm hopt en goud als je over 50 cm hopt. We gaan overigens door tot 60 cm hoogte!

Uiteraard zijn er regels!

  • We houden ons aan de corona maatregelen, dus iedereen doet zijn pogingen individueel. Ik zorg er voor dat als het mis gaat het touwtje weer op zijn plaats wordt gelegd. In principe krijgt iedereen maximaal 10 pogingen in totaal om de verschillende hoogten te proberen.
  • Het is geen wedstrijd en geen clinic, je doet mee omdat je al een bunnyhop kunt maken en je technische vaardigheden wilt tonen, delen en/of verbeteren.

Vragen en /of aanmelden? Vragen stellen mag altijd en aanmelden is niet echt nodig! Kijk maar of je zondag 4 april tijd hebt of anders stuur je een video met het bewijs dat je over het touwtje kan springen. Alles kan naar info@twmr.nl