Opening Pumptrack

Zaterdag 19 mei, tussen 13:00 en 16:00 uur, worden de nieuwe sportfaciliteiten op en rond het voormalige korfbalveld officieel en feestelijk geopend. Locatie is sportpark Landsmeer, paar minuten fietsen vanaf de mountainbikeroute op de zanddijk (vanuit de zanddijk: fiets richting molen de dijk omhoog, ga dan linksaf richting ophaalbrug, voorbij de ophaalbrug kom je langs de zeilvereniging, net voorbij de zeilvereniging ga je linksaf, daar vind je de pumptrack).

Zoals jullie weten hebben wij, met hulp van loonbedrijf Haitsma, de pumptrack gebouwd. Iedereen is welkom en voor de kinderen zullen er fietsen klaar staan om de pumptrack te proberen. Uiteraard kunnen de volwassenen ook hun rondjes draaien.

De vereniging MTB-Twiske organiseert het feest rond de pumptrack, maar ook wij zijn aanwezig om te helpen waar nodig en verder is dit je kans als je vragen of opmerkingen hebt m.b.t. de pumptrack. Overigens luisteren wij alleen naar donateurs 😉

Verder zijn er activiteiten op het beachvolleybalveld, bij de zeilvereniging en de hondentrainster organiseert diverse activiteiten voor de honden(bezitters), dus neem vooral je hond mee.

En wie weet, als ie tijd heeft komt onderstaande hoogvlieger ook langs!