Nieuw jaar, nieuw logo, nieuwe url

De huidige domeinnaam dekt prima de lading maar is wel een mond vol. Iets teveel typewerk ook, zeker als je even snel de website wilt bezoeken of een email wilt sturen naar de info@. De korte naam, TMR, bekt prima, maar die domeinnaam was al vergeven. Met de 2e lockdown ben ik er eens goed voor gaan zitten, welke passende domeinnaam is nog vrij?

Het is TWMR.NL geworden (en info@twmr.nl), een uitleg waar de letters voor staan lijkt mij overbodig. Vervolgens ook een nieuw logo ontworpen en (na dik 10 jaar) afscheid genomen van de typische en zeer herkenbare blauwe kleur. Dat blauw is nu exclusief voor de vereniging. Stichting TWMR gaat voor de kleur groen, maar ik ben nog wel zoekende naar de juiste tint groen en de juiste kleurencombinatie.

Voorlopig ziet het nieuwe logo er als volgt uit:

Ik sluit zogezegd mijn blauwe fase af en begin vol frisse moed aan de nieuwe groene fase. Jaja, maar zeggen kleuren dan iets over je stemming? Gelukkig is over dit soort irrelevante vragen altijd wel iets te vinden op het WWW. En wat blijkt: Blauw staat voor betrouwbaar en assertief en groen voor positief en harmonieus. Nou, klopt helemaal, behalve dan dat ik nog moet werken aan mijn harmonieuze ik. Komt voor elkaar!

Fijne feestdagen en een mooi, gezond en sportief 2021!