MTB-NoordWest doneert enkele tonnen

Helaas, niet in geld maar in Noors graniet. En dat is ook mooi, we gaan er een leuke rockgarden van maken. De nieuwe rockgarden komt op de zanddijk en deze keer hebben we een iets groter formaat steen geleverd gekregen. Stenen die tot 300 kg wegen, niet een klus om met de kruiwagen te doen. Gelukkig hebben we ervaring met dit formaat stenen in de slangentuin in NIJP. De komende maanden gaan we op zoek naar een loonbedrijf die ons met deze klus kan en wil helpen.

Ach, je houdt niet van stenen op de route? Maak je geen zorgen, we zorgen altijd voor een stenenvrij (en mega-saai) alternatief.

Hieronder een foto van de berg stenen, meer dan 30 ton. De aanschaf was alleen mogelijk dankzij financiële steun van de vereniging MTB-NoordWest. Deze vereniging is de moederkloek van alle mtb-routes in Noord Holland, is er nood dan vraag je MTB-NoordWest om hulp. Zo hebben ze ons al vaker geholpen, net als onze collega’s in Spaarnwoude, Geestmerambacht, Heerhugowaard en Dijkgatbos. En dat doen ze allemaal naast de al jaren voortdurende strijd om de aanpassing van de route in Schoorl. Hulde dus voor de leden, donateurs en vrijwilligers van MTB-NoordWest, steun ze door ook lid of donateur te worden! Je helpt er uiteindelijk ook jezelf mee!