Help de route verzuipt!

Tja, je moet ver boven de 50 jaar zijn om de titel van dit bericht te kunnen plaatsen. Maar daar gaat het nu niet om, we naderen februari en dat betekent dat de route in het Smaal en NoorderIJplas na een flinke regenbui niet echt meer herstelt. De sloten staan vol, het grondwater staat hoog en de planten nemen nog geen water op. Kortom, het scenario voor veel modder.

Nu heb ik de laatste jaren regelmatig geschreven over trailrespect. Wat een gezeur, vinden sommigen, en misschien hebben zij daar voor een deel gelijk in. Daarom een nieuwe aanpak, houd je van modder en vind jij dat dat bij mountainbiken hoort? Doe dan mee met onze fotoprijsvraag!

Onder aan dit bericht vind je een voorbeeldfoto die ik even gejat hebt van Johan van E. Dit is wat ik zoek! Ga je komende weken, ondanks de aanhoudende regen, mountainbiken (modderbiken?) op de route in het Smaal? Maak er een foto van en mail ‘m naar info@twmr.nl. Vergeet niet je naam- en adresgegevens te vermelden!

Voor de beste 3 foto’s heb ik fantastische prijzen! De winnaar krijgt een rekening van 200 euro, nummer 2 een rekening van 100 euro en nummer drie een rekening van 50 euro. Onder de overige deelnemers verloten we nog 10 rekeningen van 25 euro. Dus, doe mee!

Maak een mooie modderfoto in het Smaal en doe mee!