GPS route (download)

Op verzoek van vele mountainbikers heb ik met mijn Garmin een gps-route gemaakt van de drie mountainbikeroutes die wij hebben aangelegd en onderhouden. Ik heb er 1 gps route van gemaakt die in principe start achter het Centraal Station Amsterdam. Daar neem je dan de NDSM-pont (pont 906) naar de overkant, bruisend Amsterdam Noord.

Vanaf daar begint de GPS-route die je in 10 minuten brengt tot de start van de route in NIJP. Na NIJP voert de GPS-route je naar de route het Smaal (Oostzaan) in het Twiske. Vervolgens stuurt de GPS-route je door naar de route op de Zanddijk (Landsmeer). Uiteindelijk eindigt de GPS-route bij het viaduct onder de A8. Vanaf daar spreekt het vervolg voor zich, bijvoorbeeld als je terug wilt naar Amsterdam CS.

Een ieder die handig is met GPS-files kan er zelf aan sleutelen, ik heb geen afzonderlijke GPS-route gemaakt die bijvoorbeeld start vanuit Zaandam, Purmerend, Amsterdam Noord, etc..

Download hier de GPX file

Ik ben geen expert met GPS en GPX, dus als het niet werkt of beter kan, laat het mij dan gerust weten via info@twiskemountainbikeroutes.nl

CS-NIJP-TWISKE