DT Swiss ringnut removal tool

Repareer jij het liefste ook zelf je racefiets of mountainbike? Dan loop je (net als ik) regelmatig tegen de barrière van het moeten aanschaffen van speciaal gereedschap. Dat had ik bijvoorbeeld nadat ik speling constateerde in de lagers van mijn DT-Swiss wielen. De lager zelf vervangen is niet zo’n probleem, alleen heb je een speciaal stuk gereedschap nodig. Duur, extra kosten boven op de kosten voor de lagers, vervelend want zo vaak komt het niet voor dat je de lagers moet vervangen.

Ik heb dit speciale gereedschap toch aangeschaft en als jij met hetzelfde probleem kampt mag je deze van mij lenen (ik woon omgeving Amsterdam). Het gaat om de ringnut removal tool HXTXXX00N5027S voor de 240/350 naven en andere high-end wielen van DT Swiss, en de ringnut remaval tool HXTXXX00N5266S voor de 3 paal naven van de goedkopere wielen.

Interesse? stuur een email naar info@twiskemountainbikeroutes.nl