Bunnyhop wordt touwtje springen

Enkele weken geleden hebben we een oefenobject geplaatst voor de bunnyhop. Heel eenvoudig qua opzet waarbij je o.a. zelf eerst een tak moest zoeken om over heen te “hoppen”. En dat hoppen gaat niet altijd goed, er liggen daarom nogal wat gebroken takken rond het oefenobject. Overigens heb ik zelf ook enkele takken gemolesteerd en een nieuwe tak zoeken kost tijd en is vervelend.

Dat heb ik nu opgelost door eenvoudige klemmen te monteren waartussen je op een simpele manier een touw kan spannen. Ook het touw is aanwezig, je hoeft dus niets zelf mee te nemen. Ik hoop dat ik het touw voldoende vandalisme-proef heb gemonteerd, we zullen zien.

Tenslotte ga ik nog nadenken om de bunnyhop te verhogen want die 50 cm lukt al heel aardig.

https://vimeo.com/479296172