Route Zanddijk tijdelijk afgesloten, alternatief!

Zaterdag 22 juli vindt op de Zanddijk het dance-event Welcome to the Future plaats. Het leukste dance-event uit de regio, met name vanwege de fantastische lokatie. In verband met het opbouwen en afbreken is de mountainbikeroute op de Zanddijk 2 weken gesloten!

Het opbouwen begint op maandag 17 juli en het afbreken duurt (officieel) tot maandag 31 juli, maar de ervaring leert dat het afbreken en opruimen zeer snel gaat dus waarschijnlijk kan er al op zaterdag 29 juli gefietst worden op de Zanddijk (check tzt onze website).

WTTFopdetrap

Een dringend verzoek, ga niet met je mountainbike tijdens het opbouwen en afbreken tussen de werklui door fietsen. Dat is niet alleen heel irritant maar ook gevaarlijk, er wordt gebruik gemaakt van zwaar materieel en er moet flink doorgewerkt worden Een snel manoeuvrerende mountainbiker wordt dan net zo snel over het hoofd gezien.

Er zijn 2 alternatieven, namelijk de route het Smaal en de route NoorderIJplas. Weet je die niet te vinden, je kan hier een GPX-file downloaden.

Nog een laatste opmerking, de route in het NoorderIJplas gebied hebben we pas gesnoeid, er ligt hier en daar wat snoeiafval (lees: bramentakkenzooi) op de route. Ik probeer dit op korte termijn op te ruimen, maar een reservebandje meenemen kan nooit kwaad.